VERKOOP

Plantenverkoop

Onder catalogus kunt u de verschillende siergrassen zoeken op naam en op kenmerken. Kenmerken zijn bijvoorbeeld: standplaats, hoogte en kleur.

BREED AANBOD VAN SIERGRASSEN

In de siergrassentuin zijn meer dan 350 verschillende siergrassen te zien. Alle planten zijn voorzien van naambordjes. In het verkoopgedeelte vindt u een breed aanbod van siergrassen die te koop worden aangeboden. Ik streef ernaar om alle siergrassen die in de siergrassentuin staan ook in de verkoop op te nemen. Mijn eigen grassen en moeilijk verkrijgbare soorten kweek ik zelf. Doordat er ook vele soorten direct van collega kwekers ingekocht worden kan er tegen een aantrekkelijk tarief geleverd worden. Mochten er planten niet op voorraad zijn dan kan ik deze uiteraard altijd voor u bestellen.

PRAIRIEPLANTEN

Vanwege de grote vraag naar prairieplanten bieden we nu ook vele soorten in de verkoop aan van Pygnanthemum, Monarda, Liatris, Amorpha, Helianthus, etc, etc. Veelal soorten die ook in de Prairietuin te zien zijn en elders nog moeilijk verkrijgbaar zijn. We zullen door middel van bordjes in de Prairietuin aangeven welke in de verkoop zijn. Het gaat hierbij veelal om de wat bijzondere soorten die in een Prairietuin echt de sfeer bepalen. De vele soorten worden direct van collega kwekers ingekocht en kunnen daarom tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden worden. Naast de verkoop van siergrassen en prairieplanten kunnen we ook een beplantingsplan, een prairiebeplanting of een gehele Prairietuin voor u verzorgen. Zie beplantingsplannen