LEZINGEN

LEZINGEN

Voor lezingen over zowel siergrassen als over prairietuinen kunt u bij mij terecht. Kijk hieronder wat voor lezingen ik aanbied.

LEZING OVER SIERGRASSEN

Door mijn passie voor siergrassen en als Nederlandse Plantencollectiehoudster van de Poaceae kan ik veel vertellen over de verschillende soorten siergrassen mét hun toepassingsmogelijkheden. Benoeming van de standplaatsen van siergras en heel veel praktische informatie. Titel van de lezing: ‘Siergras….dát gras is ánder gras!’

LEZING OVER PRAIRIETUINEN

Over de prairie in Noord-Amerika met zijn voordelen vertaald naar de Prairietuin in Europa. Inspiratie uit Duitsland. Voorbeelden van te gebruiken planten, aanleg en onderhoud aan de hand van de Prairietuin in De Wilp. Titel van de lezing: ‘Prairietuin….een grote belofte voor de toekomst!’

De lezingen worden door het gehele land gehouden voor tuinclubs, verenigingen, gemeentes of landschapsarchitecten. Duur: twee uren inclusief pauze.

Voor informatie
Mail naar info@siergras.nl. U krijgt dan meer informatie over de inhoud van de lezingen en de kosten ervan. Bellen kan ook op : 0594-644263.