BEPLANTINGSPLANNEN

Beplantingsplannen voor particulieren, (groen)bedrijven of gemeentes

Bij beplanting is de bloei niet alleen belangrijk maar vooral ook de vorm. Structuur in een tuin wordt aangebracht met bomen, heesters, hagen en vaste planten. Het gebruik van siergrassen in een beplantingsplan is mijn specialiteit. Gemengd in borders, in grote groepen, als solitiair of als bodembedekker. Of het nu gaat om een siertuin of een groot projekt: voor elke situatie of plek is wel een siergras te vinden.

Op een beplantingsplan staat gedetailleerd aangegeven waar welke planten komen te staan en hoeveel er nodig zijn. In een bijgeleverde plantenlijst wordt iedere plant op hoogte, bloeitijd en bloeikleur aangegeven.

Door planten te gebruiken die passen bij een bepaalde sfeer krijg je het gevoel die sfeer te kunnen ‘vangen’. Mijn taak is met mijn opleiding en mijn ervaring voor úw tuin of projekt de juiste planten te vinden.

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

  • Het is mogelijk de voorbeelden in de Prairietuin in De Wilp in zijn geheel te bestellen met een minimum van 10 m2. De planten en grassen worden dan voor u bij elkaar gezocht en zijn af te halen van de kwekerij;
  • Het is mogelijk prairiebeplantingen op maat voor u te maken. Naast het plan kunnen we ook planten voor u reserveren die u af kunt halen van de kwekerij;
  • De lava kan voor u verzorgd worden. Dit is mogelijk in zogenaamde ‘big bags’ of als u de ruimte hebt kan het ‘los’ worden gestort;
  • Het is mogelijk een geheel ontwerp van een Prairietuin te maken. Dit gaat in samenwerking met een hovenier /ontwerper die uw tuin goed kan inmeten en na een ontwerp gemaakt te hebben ook per onderdeel een offerte kan maken voor de uitvoering. Het beplantingsplan wordt door Lianne gemaakt die ook de planten voor u kan leveren.

Wilt u ook zo’n mooie en gemakkelijke tuin? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Lianne via info@siergras.nl of kom langs in De Wilp en kijk naar de voorbeelden in de siergrassentuin of de prairietuin !

Wilt u meer weten over mogelijke toepassingen van siergrassen klik hier

Hieronder ziet u foto’s van een aantal projekten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.