Afspraak maken

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR

LIANNE'S SIERGRASSEN

Wil je graag gebruik maken van een van de groepsmogelijkheden en/of arrangementen? Zou je graag eens langs komen buiten de gebruikelijke openingstijden om? Maak dan nu een afspraak en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Hier nogmaals voor u op een rijtje:

GROEPSMOGELIJKHEDEN & ARRANGEMENTEN

MOGELIJKHEID 1

Op afspraak tijdens openingstijden: start met koffie/thee en korte introductie. Vervolgens kunt u rustig rondwandelen door de Siergrassentuin en de Prairietuin. Prijs per persoon inclusief entree Prairietuin: € 5,-

MOGELIJKHEID 2

Ook op afspraak mogelijk buiten de openingstijden: start met koffie/thee en koek met vervolgens een uitgebreide rondleiding door de Siergrassentuin en de Prairietuin. Met veel ruimte om vragen te stellen of eventueel advies. Prijs voor groepen van 20 personen en meer: € 6,- per persoon. Prijs voor groepen onder de 20 personen: € 7,- per persoon met een basistarief van € 60,-.

VRAGEN?

Heeft u vragen over de groeps mogelijkheden of de inhoud van de mogelijkheden, neem dan gerust contact met me op. U kunt me direct bereiken via info@siergras.nl.

Maak hier je afspraak

Vergeet niet om duidelijk aan te geven om welk groepsmogelijkheid en/of arrangement het gaat! Wil je een afspraak maken voor wat anders, geef dit dan ook duidelijk aan.